Nordstrandhuset

Leiepriser

Nordstrand Vel inviterer til leie av hyggelige og rimelige selskaps- og møtelokaler i Nordstrandhuset – Nordstrandveien 30. Dersom huset er reservert ta direkte kontakt med driftsleder på mobil 407 60 811 eller mail (nhuset@nordstrandvel.no). Visning etter avtale.

Leie av peisestuen kan avtales med driftsleder, og leies ut kun sammen med midtsalen. Det vil komme et pristillegg ved leie av peisestuen søndag til torsdag kr 1.200. For leie helg er prisen kr 2.500. Medlemmer får en rabatt på 15% på disse leieprisene. Medlemspris forutsetter at leietager har vært registrert som medlem i Nordstrand Vel i 6 måneder når leieforholdet avtales.

Klikk her for å se bilder fra salene eller klikk her for grunriss av salene

Klikk på overskriftene i tabellen for å se informasjon. Priser pr. 01.12.2023. Medlemmer får en 15% rabatt på prisen i oversikten under.

 Søndager til TorsdagerFredagerLørdager
Storsalen4.2007.900kun hele huset
Midtsalen3.7006.900kun hele huset
Hele huset6.30014.70014.700

Leie utstyr og vilkår for leie

Medlemspris forutsetter at leietager har vært registrert som medlem i Nordstrand Vel i 6 måneder når leieforhold inngås. Ved langtidsleie kan spesialpriser avtales. Når reservasjonen er bekreftet fra systemet så sendes det ut faktura.

 • Ansvarlig leietaker må ha fylt 25 år og må være tilstede på arrangementet.
 • Ønsker forlengelse av leie utover kl. 24.00 (gjelder leie fredag og lørdag). Huset kan leies til kl. 02.00 med et tillegg på kr. 1.500.
  Huset skal være tømt, ryddet og avstengt innen kl. 02.00.
 • Vi oppfordrer leietaker til å fjerne tomgods etter sitt arrangement
 • Leietakeren plikter å rydde lokalene (bord og stoler), tørke av bord og stoler. Vaske og sette på plass alt servise/glass/bestikk og forlate lokalet i pen stand.
 • Musikken skal avsluttes senest kl. 01:00 fredag og lørdag.
 • Prisene inkluderer leie av lydanlegg, prosjektor, servise/glass/bestikk til middag/kake/kaffe og vask av lokalene.
 • Vi tilbyr leie av hvite tøyduker, servietter, rød løper, vaser, etc. Sjekk vedlagte liste som skrives ut og sendes inn til nhuset@nordstrandvel.no
 • Det er ikke tillat å bruke tape eller stifter til å henge opp f.eks. plakater, bilder eller ballonger i lokalene. Vi har staffeli til utlån.
 • Hagen bak huset følger leie av midtsalen.
 • Leie av flygel eller piano kr 500 – konsertbruk kr 1.000 eller stemming.
 • Reservasjonen er gyldig først når frister er overholdt og mottatt faktura betalt. Ved avbestilling innen 4 måneder før leiedato vil innbetalt leie bli refundert. Ved senere avbestilling vil leien IKKE bli refundert

Kapasitet

For selskaper kan Storsalen – ved leie av hele huset – ta 80 – 100 personer, ved leie av kun Storsalen maks 60 personer.

Hele huset kan totalt ta 120 personer. (Brannvesenets bestemmelser). For konserter og foredrag kan det gjøres egne avtaler innenfor Brannvesenets bestemmelser.

Personvernerklæring

Dersom du registrerer deg for å leie Nordstrandhuset vil de opplysningene du oppgir blir lagret og behandlet av bestyrer og styremedlemmer i Nordstrand Velhus AS for å sikre at du får reservert, betalt, leid lokalet og avsluttet leieforholdet. Vi oppbevarer opplysningene om deg så lenge det er nødvendig for å gjennomføre leieforholdet og regnskapsført og dokumentert så langt regnskapsloven krever det. Merk at dersom du i forbindelse med leien gir oss personopplysninger ut over ditt navn og dine/deres kontaktdetaljer så blir de registrert sammen med opplysningene om ditt leieforhold. Søk derfor å unngå skrive opplysninger som kan relateres til andre enn deg selv – eller du må innestå for at du har samtykke fra de andre personer som opplysningene gjelder til å registrere hos oss.

Catering

Essens Catering (Etbl. 2004) er drevet av familien Boneng-Kjenne, bosatt på Bekkelaget. Vi er en lokal aktør som leverer til nærmiljøet. Ta kontakt så bistår vi gjerne til ditt neste selskap. Kunder som leier Nordstrandshuset får 10% rabatt på våre tapasmenyer og koldtbord  –  bruk kode: NOHU23 hos Catering i Oslo og Akershus | Essens Catering AS

 

Ønsker du å bestille mat til et arrangement når du leier Nordstrandhuset,
tilbyr KREATIV CATERING 15 % rabatt på sine tapasmenyer og 10% rabatt på sine middagsmenyer til deg som leietager.

Mer om KREATIV CATERINGs spennende menyer og priser finner du på deres nettsider. 

 

Dekorasjon

Drømmer du om et vakkert festbord? Vi tilbyr leie av unikt og vakkert dekketøy for de spesielle anledninger. Når du leier Nordstrandhuset får du 10% rabatt på dine bestillinger. Vi holder til lokalt på Sæter.

Besøk siden vår tabletales.no og la deg inspirere.

DJ

Dj Service Oslo leverer DJ med alt utstyr til ditt arrangement. Vi lover god og variert musikk som passer anledningen. Ta kontakt i dag for et uforpliktende tilbud!

www.djservice.no tilbyr disc-jockey – 10% rabatt.

 

Tilbake til toppen