Denne informasjonskapsel-erklæringen ble sist oppdatert den 4. desember 2019 og gjelder innbyggere i EU- og EØS-området.

1 Innledning

Vårt nettstted, https://www.nordstrandvel.no (heretter benevnt: ”nettsiden eller nettstedet”) benytter informasjonskapsler og annen relatert teknologi (for enkelhets skyld er alle teknologiske forhold omtalt som «informasjonskapsler»). Informasjonskapsler er også plassert av tredjeparts aktører vi har engasjert. I dokumentet under informerer vi om bruken av informasjonskapsler på vårt nettsted.

2 Hva er informasjonskapsler

En informasjonskapsel er en enkel liten fil som er sendt sammen med sider i denne nettsiden og er lagret av din nettleser på din datamaskins harddisk eller en annen enhet. Opplysninger som er lagret der kan bli returnert til våre servere, eller til servere som tilhører de relevante tredjeparts-aktørene, i løpet av et senere besøk.

3 Hva er skript?

Et skript er en del av en programkode som er brukt til å sikre at vår webside fungerer riktig og interaktivt. Denne koden er igangsatt på vår server eller på deres enhet.

4 Hva er en web beacon?

En web beacon (eller pixel tag) er en liten, usynlig del av en tekst eller et bilde på en nettside som er brukt til å overvåke trafikken på en nettside. For å få til dette, blir en del data om deg lagret ved bruk av web beacon.

5 Samtykke

Når du besøker nettstedet vårt for første gang, vil vi vise deg en pop-up med en forklaring på infokapsler. Så snart du klikker på Alle informasjonskapsler, samtykker du til at vi bruker alle infokapsler og utvidelser som beskrevet i pop-up og denne erklæringen. Du kan deaktivere bruken av infokapsler via nettleseren din, men vær oppmerksom på at nettstedet vårt da kanskje ikke lenger fungerer som det skal.

6 Tredjeparts-aktører

Vi har gjort avtaler om bruken av informasjonskapsler med andre selskaper som plasserer informasjonskapsler. Vi kan imidlertid ikke garantere at disse tredjeparts-aktørene behandler dine personlige data på en trygg og sikker måte. Aktører som Google er å betrakte som uavhengige datakontrollører i betydningen av General Data Protection Regulation. Vi anbefaler derfor at du leser disse selskapenes personvernerklæringer.

7 Informasjonskapsler

7.1 Tekniske eller funksjonelle informasjonskapsler

Noen informasjonskapsler sikrer at bestemte deler av nettsiden fungerer skikkelig og at dine preferanser forblir ukjent. Ved å plassere funksjonelle informasjonskapsler gjør vi det enklere for deg å besøke vårt nettsted. Da slipper du å oppgi den samme informasjonen gjentatte ganger når du besøker vårt nettsted, og for eksempel, varene forblir i din handlekurv til du har betalt. Vi kan plassere slike informasjonskapsler uten din tillatelse.

7.2 Analytiske informasjonskapsler

Vi bruker analytiske informasjonskapsler for å optimalisere nettsted opplevelsen for våre brukere. Med disse analytiske informasjonskapslene for vi innblikk i bruken av vårt nettsted. Vi spør om din tillatelse til å plassere analytiske informasjonskapsler.

7.3 Reklame informasjonskapsler

Vi bruker ingen reklame informasjonskapsler på denne nettsiden.

7.4 Sosiale medier knapper

På vårt nettsted har vi inkludert knapper for Facebook for å promotere nettsider (f eks “like”, “pin”) eller del (f eks “tweet”) i sosiale nettverk som Facebook. Disse knappene virker ved å bruke biter av kode som kommer fra Facebook. Denne koden plasserer informasjonskapsler. Disse sosiale media knappene kan også lagre og prosessere ulik informasjon, slik at personlig reklame kan vises til deg.

Vennligst les personvernerklæringen til de ulike sosiale nettverkene (som kan oppdateres jevnlig) for å lese hva de kan gjøre med dine (personlige) data som de prosesserer vha disse informasjonskapslene. Data som hentes er anonymisert som mye som mulig. Facebook er lokalisert i USA.

8 Plasserte informasjonskapsler

Google Analytics

Vi bruker Google Analytics for website statistics.

Navn Oppbevaring Funksjon
Statistics (anonymous)
_ga 2 years Store a unique user ID
_gid 1 day Count and track pageviews
_gat 1 minute
Deling

For mer informasjon, vennligst les Google Analytics Personvernerklæring.

WordFence

Vi bruker WordFence for website security.

Navn Oppbevaring Funksjon
Functional
wfvt_* 30 minutes Prevent fraud
Deling

For mer informasjon, vennligst les WordFence Personvernerklæring.

Complianz

Vi bruker Complianz for cookie consent management.

Navn Oppbevaring Funksjon
Functional
cmplz_all 365 dager Store cookie consent preferences
cmplz_stats 365 dager Store cookie consent preferences
complianz_consent_status 365 dager Store cookie consent preferences
complianz_policy_id 365 dager Register accepted cookie policy ID
Deling

For mer informasjon, vennligst les Complianz Personvernerklæring.

Google Analytics Dashboard for WP

Vi bruker Google Analytics Dashboard for WP for website statistics.

Navn Oppbevaring Funksjon
Formål venter på kontroll
gadwp_wg_default_swmetric
gadwp_wg_default_dimension
Statistics
gadwp_wg_default_metric 1 month Count and track pageviews
Deling

Disse data er ikke delt med tredjeparts-aktører.

WP Do Not Track

Vi bruker WP Do Not Track for cookie consent management.

Navn Oppbevaring Funksjon
Functional
dont_track_me 1 year Store 'do not track' signals
Deling

Disse data er ikke delt med tredjeparts-aktører.

WooCommerce

Vi bruker WooCommerce for webshop management.

Navn Oppbevaring Funksjon
Functional
wc_cart_hash_* session Store items in shopping cart
Deling

Disse data er ikke delt med tredjeparts-aktører.

PayPal

Vi bruker PayPal for payment processing.

Navn Oppbevaring Funksjon
Functional
__paypal_storage__ persistent Store account details
Deling

For mer informasjon, vennligst les PayPal Personvernerklæring.

Facebook

Vi bruker Facebook for display of recent social posts and/or social share buttons.

Navn Oppbevaring Funksjon
Marketing/Tracking
actppresence 1 year Manage ad display frequency
fbm_ 1 year Store account details
_fbc 2 years Stores last visit
fbm_* 1 year Store account details
xs 3 months
fr 3 months Ad delivery
Functional
wd 1 week Determine screen resolution
act 90 days Keep users logged in
c_user 90 days Store a unique user ID
presence session Tracks if the browser tab is active
Formål venter på kontroll
_fbp 3 months Track visits across websites
datr 2 years Store browser details
csm 2 years
sb 2 years
*_fbm_ 1 year Store account details
Deling

For mer informasjon, vennligst les Facebook Personvernerklæring.

Google Fonts

Vi bruker Google Fonts for display of webfonts.

Navn Oppbevaring Funksjon
Formål venter på kontroll
Google Fonts API none Request user IP address
Deling

For mer informasjon, vennligst les Google Fonts Personvernerklæring.

Diverse

Navn Oppbevaring Funksjon
Formål venter på kontroll
tcb_google_fonts
Deling

Disse data er ikke delt med tredjeparts-aktører.

9 Dine rettigheter med hensyn til dine personlige data

Dine rettigheter med hensyn til personlig data:

  • Du har krav på å få vite hvorfor dine personlige data trengs, hva som vil skje med det, og hvor lenge det vil bli oppbevart.
  • Rett til innsyn: Du har rett til å få innsyn i de av dine personlige data som er kjent for oss.
  • Rett til å korrigere: Du har rett til å tilføye, korrigere, og ha dine personlige data slettet eller blokkert når du måtte ønske det..
  • Hvis du gir oss ditt samtykke til å behandle dataene dine, har du rett til å tilbakekalle samtykket og å få dine personlige data slettet.
  • Rett til å overføre dine data: Du har rett til å be om at alle dine personlige data blir overført i sin helhet fra behandlingsansvarlig og til en annen behandlingsansvarlig.
  • Rett til å nekte: Du kan nekte at dine data blir bearbeidet. Vi etterkommer dette med mindre det er berettige grunner for bearbeiding.

Vennligst kontakt oss for å anvende disse rettighetene. Det henvises til kontakt detaljene nederst på denne informasjonskapsel redegjørelsen. Vil vi gjerne høre fra deg hvis du har en klage på hvordan vi behandler dataene dine, men du har også rett til å stile en slik klage til tilsynsmyndigheten som i Norge er Datatilsynet.

10 Aktivering/deaktivering og sletting av informasjonskapsler

Du kan bruke nettleseren til å automatisk eller manuelt slette informasjonskapsler. Du kan også spesifisere at visse informasjonskapsler ikke kan plasseres. Et annet alternativ er å endre innstillingene til nettleseren din slik at du mottar en melding hver gang en informasjonskapsel plasseres. For mer informasjon om disse alternativene, se instruksjonene i Hjelp-delen i nettleseren.

Vennligst merk at vårt nettsted kanskje ikke vil fungere skikkelig hvis alle informasjonskapsler er deaktivert. Hvis du sletter alle informasjonskapsler i nettleseren din, vil de bli plassert tilbake igjen med din tillatelse, når du besøker vårt nettsted igjen.

11 Kontaktdetaljer

For spørsmål og/eller bemerkninger om våre retningslinjer for informasjonskapsler og denne erklæringen, vennligst kontakt oss gjennom følgende kontakt detaljer:

Nordstrand Vel
Nordstrandveien 30, 1163 Oslo
Norge
Nettted: https://www.nordstrandvel.no
E-post: post@nordstrandvel.no

 Nåværende status: AkseptertNåværende status: Avslått

Denne informasjonskapsel-erklæringen ble synkronisert med cookiedatabase.org den 4. desember 2019

 

BEHANDLING AV PERSONOPPLYSNINGER

I vårt elektroniske medlemsregister oppbevarer vi navn og adresse på alle medlemmer og post og telefonnummer på de medlemmer som har oppgitt dette til oss. Dette for å kunne kontrollere mot betaling av medlemsavgift og levere ut informasjon i medlemmenes postkasser, evt. som epost.

Medlemmene ansees å samtykke i at medlemslisten inntas i Årsberetningen. Denne utleveres kun til medlemmene slik at disse kan kontakte hverandre for samarbeide lokalt.

For arrangementet “Rakefiskaften” behandler vi navn på deltakende medlemmer for å kontrollere deltakere opp mot betaling ved inngangen.

Vi utleverer ikke personopplysninger til andre enn styret og navngitte medhjelpere. Du slettes fra medlemsregisteret dersom du ikke har betalt medlemsavgift etter en til to purringer.

Dersom du registrerer deg for å leie Nordstrandhuset vil de opplysningene du oppgir blir lagret og behandlet av bestyrer og styremedlemmer i Nordstrand Velhus AS for å sikre at du får reservert, betalt, leid lokalet og avsluttet leieforholdet. Vi oppbevarer opplysningene om deg så lenge det er nødvendig for å gjennomføre leieforholdet og regnskapsført og dokumentert så langt regnskapsloven krever det. Merk at dersom du i forbindelse med leien gir oss personopplysninger ut over ditt navn og dine/deres kontaktdetaljer så blir de registrert sammen med opplysningene om ditt leieforhold. Søk derfor å unngå skrive opplysninger som kan relateres til andre enn deg selv – eller du må innestå for at du har samtykke fra de andre personer som opplysningene gjelder til å registrere hos oss. 

Kontakt oss på medlem@nordstrandvel.no dersom du har mer konkrete spørsmål til hvordan vi behandler dine personopplysninger. Du må være forberedt på å kunne legitimere deg slik at vi kan kontrollere at vi utleverer informasjonen til rette vedkommende.

Hvem vi er

Vår nettstedsadresse er: https://www.nordstrandvel.no

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi samler de inn

Kommentarer

Når besøkende legger inn kommentarer på siden, lagres informasjonen gitt inn i kommentarskjemaet i tillegg til IP-adressen til den besøkende og den besøkendes nettleserversjon. Dette gjøres for å bidra til å unngå useriøse kommentarer.

En anonym tekststreng generert på grunnlag av e-postadressen din (også kalt en «hash») kan bli sendt til tjenesten Gravatar for å undersøke om du har en konto der. Personvernerklæringen til Gravatar ligger her: https://automattic.com/privacy/. Etter at kommentaren din er blitt godkjent, vil profilbildet ditt være synlig for hvem som helst i forbindelse med kommentaren din.

Media

Hvis du laster opp bilder til nettstedet, bør du unngå å laste opp bilder som inneholder informasjon om stedet det er tatt (EXIF GPS). Besøkende på siden kan laste ned og hente ut slik informasjon fra bilder på siden.

Kontaktskjemaer

Informasjonskapsler

Hvis du legger inn en kommentar på dette nettstedet, kan du be oss om å huske navn, e-post og nettsted. Denne informasjonen lagres i en informasjonskapsel og er der for å gjøre ting lettere for deg. Du trenger da ikke å gi inn denne informasjonen på nytt neste gang du legger inn en kommentar. Disse informasjonskapslene utløper etter ett år.

Om du besøker vår innloggingsside, vil vi opprette en midlertidig informasjonskapsel for å avgjøre om nettleseren din aksepterer informasjonskapsler. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger og forsvinner så snart du lukker nettleseren din.

Når du logger deg inn, blir det opprettet informasjonskapsler som lagrer innloggingsinformasjonen din og valg du har tatt når det gjelder hvordan innhold skal vises. Informasjonskapsler med innloggingsinformasjon utløper etter to dager, mens de med visningsvalg varer i ett år. Hvis du krysser av for &lauot;Husk meg»t;, vil innloggingsinformasjonen din oppbevares i to uker. Hvis du logger deg ut av kontoen din, vil disse informasjonskapslene forsvinne.

Hvis du redigerer eller publiserer en artikkel, vil ytterligere en informasjonskapsel bli lagret i nettleseren din. Denne informasjonskapselen inneholder ingen personopplysninger, men bare ID-en til artikkelen du nettopp redigerte. Den utløper etter én dag.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Analyse

Hvem vi deler dine opplysninger med

Hvor lenge vi oppbevarer opplysninger om deg

Hvis du legger igjen en kommentar, blir kommentaren og informasjon om kommentaren lagret på ubestemt tid. Dette er for at vi kan gjenkjenne oppfølgingskommentarer og godkjenne dem automatisk i stedet for å legge dem i en kø der de må godkjennes manuelt av en redaktør.

For brukere som registrerer seg på dette nettstedet (dersom denne muligheten eksisterer), lagres det også personopplysninger som de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan se, redigere og slette sine egne personopplysninger når som helst (bortsett fra brukernavn). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Rettighetene dine når det gjelder opplysninger vi har om deg

Hvis du har en konto på dette nettstedet eller har lagt igjen kommentarer, kan du be om å få en eksportfil som inneholder personopplysningene vi har om deg. Dette omfatter all data du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger vi er pålagt å lagre av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysninger om deg

Besøkendes kommentarer kan bli kontrollert gjennom en automatisk gjenkjennelsestjeneste mot søppelkommentarer.

Din kontaktinformasjon

Tilleggsinformasjon

Hvordan vi beskytter dine personopplysninger

Våre rutiner for datalekkasjer

Hvilke tredjeparter vi mottar opplysninger fra

Hvilke automatiske avgjørelser som tas og/eller hva slags profiler som bygges på grunnlag av brukernes opplysninger.

Opplysningskrav fra bransjelovgivning

Tilbake til toppen