Nordstrandhuset

Nordstrandhuset er åpnet igjen. Antall gjester i lokalene er litt begrenset pga en meters-regelen. Henvendelser sendes på mail 

Om du ønsker å bestille lokaler til ditt arrangement nå, har vi innført midlertidige regler for nye bestillinger for å kunne hensynta Helsedirektoratets anbefalinger. Dersom du bestiller arrangement hos oss i perioden fra 14. april til 30. september 2020, kan du vederlagsfritt booke ny dato når du ønsker, alternativt avbestille når som helst frem til 3 uker før arrangementsdato dersom arrangementet ikke kan la seg gjennomføre som følge av myndighetspålagte restriksjoner eller Helsedirektoratets anbefalinger og som direkte rammer enten lokalene du har leid eller forsamlingen (antall) du har leid til.

Fra og med 15. juni er grensen for antall personer satt til henholdsvis

50 personer i storsalen

30 personer i midtsalen

20 personer i peisestuen

Dette for å opprettholde rådet om 1 meter avstand mellom personer som ikke er i samme husstand. For personer i samme husstand gjelder ikke den regelen og da kan man eventuelt ta inn noen flere personer i lokalene.

Nordstrandhuset er områdets storstue for arrangementer av alle slag. Lokalet ligger sentralt med gangavstand til blant annet offentlig transport og kirken mm. Huset har to rom som kan leies hver for seg eller samlet. I storsalen kan man ha arrangementer for 80-90 personer, mens midtsalen tar inntil 40 personer. Ønsker man å leie hele huset kan man totalt være 120 personer. Huset har også en flott hage, med utgang fra midtsalen. Nordstrandhuset har servise til middag og kaffe og et godt utvalg av glass. Bruk av husets utstyr er inkludert i leieprisen. Vi har samarbeid med cateringfirmaer som gir rabatter til leietaker. Trenger du DJ eller ønsker du hjelp til å dekke bordene, så sjekk informasjon under fanen leiepriser.

Les om husets historie via denne lenken

 

Dersom huset allerede er reservert ta kontakt med driftsleder på mobil 407 60 811 eller mail. Visning gjøres etter avtale.
NB! Lørdager er det kun mulig å leie hele huset…. Se informasjon om leiepriser og våre vilkår her

* Leie av Peisestuen avtales for seg med driftsleder.

Hvordan bestille/reservere sal:

  • Klikk og velg ønsket dato
  • Velg sal/tidspunkt fra listen som dukker opp
  • Utfør bestilling/reservasjon – mulighet for leie av kjøkken og andre tjenester dukker opp i bestillingsprosessen
  • Bestilling blir sendt for godkjenning til Nordstrandhuset
  • Bekreftelse på godkjenning og betalingsinformasjon blir sendt deg så snart vi kan
juni 2020
man tir ons tor fre lør søn
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293012345
Tilbake til toppen